Webshops vergelijken met vergelijkingssites

Kies altijd de juiste website wanneer je een aankoop gaat doen. Tegenwoordig heb je veel vergelijkingswebsites die alle aanbieders met elkaar vergelijken. Op deze manier weet je zeker dat je de goedkoopste aanbieder kiest en dit kan wel heel veel geld besparen. Deze websites zijn altijd up-to-date en daarom zullen ze ook de nieuwste kortingen aan jou laten zien. In deze blog laat ik een paar vergelijkingswebsites zien die jij echt moet kennen. Dus schrijf ze op in je notities in je telefoon. 

 

Trivago

Ga jij op vakantie? Trivago vergelijkt hotels voor over de hele wereld. Zo kun jij per nacht wel zo’n €50 besparen. Daar kun je nog eens een leuk reisje van maken. De website is niet te ingewikkeld. Je kan gemakkelijk en snel filteren op het aantal sterren van het hotel, beoordelingsscore en locatie. Zo vind je in een mum van tijd het hotel dat past bij jouw wensen. Heb je nog meer wensen? Dan kan je uiteraard zoeken bij uitgebreide zoekfilters. 

 

Providercheck

Ga je verhuizen en zoek je naar een provider in jouw postcode gebied? Of wil je gewoon een nieuwe provider omdat je over de huidige minder tevreden bent? Bij Providercheck kun je alles in 1 vergelijken. In alles in 1 abonnementen zit internet, bellen en tv.  De vergelijker laat zien wat voor specificaties bij het abonnement zitten, de pakket snelheid, het aantal zenders en de prijs. Het is belangrijk om te letten op de snelheid die bij het pakket zit, want des te meer mensen in het huishouden des te meer snelheid je nodig zal hebben. 

 

Independer

Verzekeringen vergelijken doe je op independer.nl. Op deze website kun je terecht voor een autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, bestelautoverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, overlijdensrisicoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering en zorgverzekering. Per verzekering kan de informatie die ze over jou vragen verschillen. 

 

Skyscanner 

Dit vind ik de aller fijnste website om vliegtickets te vergelijken. Op de website kan je namelijk je bestemming invoeren en vervolgens kun je eenvoudig filteren op de goedkoopste maand. Zo weet je altijd zeker dat je vliegtickets voor de beste prijs kunt scoren. Ook is het eenvoudig om tussen bestemmingen toe te voegen. Hierdoor kun je een mooie reis naar bijvoorbeeld Azië uitstippelen. 

 

Kieskeurig 

Je kunt kieskeurig.nl raadplegen wanneer je opzoek ben naar elektronica tegen de beste prijs. Dit bedrijf is al gestart in 1999. Dagelijks  bezoeken er 170.000 mensen Kieskeurig.nl. De vergelijker zoekt de beste aanbieding uit wel meer dan 1000 aangesloten webshops.

Geef een reactie