Snel en voordelig internet? Doe de providercheck!

We zijn verhuisd! Nu wonen we op een woonboerderij die is gelegen in een landelijke omgeving. We kennen de boerderij. De vorige eigenaren gingen er, verdeeld over het jaar, een paar maanden met de camper op uit. Wij pasten dan op het huis en de dieren. De vrouw des huizes moest voor haar werk verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk en ze zetten hun huis te koop op Funda. Omdat ze het idee hadden dat we weleens geïnteresseerd zouden kunnen zijn, benaderden ze ons als eerste met het nieuws. Wij woonden in de grote stad. Het was onze droom om ooit zelf een soortgelijke woning te hebben in alle rust, op het land. De koop was al snel rond. We nemen alle dieren over: kippen, geiten, een paar ezeltjes en de hond. Ook lopen er een paar katten op het erf rond.

Van stad naar land

Er volgden weken van inpakken en regelen. Het huis verhuren we aan mijn nicht die gaat studeren in de stad. Zij had nog nauwelijks meubels of spullen. Dat was makkelijk voor ons want ze wilde veel overnemen. Uiteraard hoefden wij er niets voor te hebben. Wat moet je vragen aan een arme student? We laadden alles in een grote vrachtwagen. Onze eigen katten gingen ook mee in de reismand. Na tweeënhalf uur kwamen we op de ons al zo vertrouwde plek. Toch was het even een onwennig idee dat dit nu voor lange tijd onze woonplek zal zijn. Het leven is hier zo anders dan in de stad. Elke ochtend vroeg op om de dieren te verzorgen. Daarnaast moet er ook onderhoud gepleegd worden aan het huis, de tuin en de boomgaard. We hebben veel fruitbomen staan. Misschien dat we in de zomer fruit gaan verkopen aan een kraampje langs de weg. Je kunt tenslotte niet alles kwijt in zelfgemaakte toetjes en taarten.

Makkelijk kiezen

Wat we nog moesten regelen is het internet. Het was wel even lekker rustig zonder internet maar uiteindelijk heb je het gewoon nodig om zelfs maar de kleinste dingen te regelen. In deze tijd kun je niet meer zonder. Het kiezen ging heel makkelijk op de website van Providercheck. Je toetst daar je postcode en huisnummer in. Dan klik je aan wat je zoekt: alles-in-1, internet, internet+tv of internet en bellen. Vervolgens worden de aanbiedingen van providers die internet leveren op jouw adres. Daar kun je een keuze uit maken. Met een druk op de knop is je bestelling geplaatst. Op de site van de Providercheck vind je veel handige tips en wetenswaardigheden die je kunnen helpen om de juiste keuze te maken voor snel en voordelig internet.

 

Geef een reactie