Sla jij ook altijd de plank mis met de sale?

Ben jij ook zo een liefhebber van kleding in de uitverkoop? Je bent niet de enige. We proberen allemaal zo goedkoop mogelijk uit te komen met het kopen van leuke kleding en dergelijke. Door goed op de uitverkoop en dergelijke te letten lukt het vaak wel om voor mooie prijsjes goede kleding te scoren. Of het nu gaat om designer kleding, grote maten mode of die ene lekker zittende spijkerbroek alles is weleens in de uitverkoop. Weet jij hoe je goed kunt winkelen tijdens de uitverkoop zonder achter te blijven met de dingen die anderen hebben laten liggen? Als het antwoord ja is  ben je goed bezig, maar anders kun je beter snel verder lezen.

Houdt de sale in de gaten

Je zou het misschien niet denken, maar er zijn veel mensen die de momenten van uitverkoop goed in de gaten houden. Tegenwoordig is het heel makkelijk om te zien wanneer dat is en mensen bestellen dan gelijk online. Voor de mensen die niet timen wanneer de sale begint is dat minder leuk want zij hebben dan minder kans op het scoren van leuke items. Het meeste is in de eerste paar uren al uitverkocht door de gelegenheid tot online bestellen.

Shop bij niche winkels

Om te voorkomen dat je niet kan vinden wat je zoekt tijdens momenten van sale of als je altijd te laat bent voor je kledingmaat is dit de oplossing. Bij niche winkels is de kans groter dat je vindt wat je zoekt. Voor grote maten mode is het bijvoorbeeld veel beter om bij een winkel te shoppen die veel of vooral grote maten verkoopt. Zo is de kans kleiner dat jouw maat helemaal uitverkocht is. Daarnaast zijn er ook minder mensen die de kleinere winkels en hun sale momenten in de gaten houden en dat is een voordeel.

Bestel online

Soms is het leuk om naar de winkel te gaan en daar lekker rond te struinen tussen de kledingrekken. Voor het vinden van leuke items is het wel veel overzichtelijker om online te bestellen. Je kunt zo namelijk goed filteren en meteen zien of je maat nog op voorraad is. Het kost een stuk minder moeite om de leukere items er tussenuit te halen als je online kijkt. Houdt jij ook van de koopjes? Gebruik de volgende keer dan onze tips. Geen uitverkoop zal zo nog aan je neus voorbij gaan. Veel voor weinig willen we allemaal wel.

Geef een reactie