Ga jij je huis ook een nieuwe look geven?

Ga jij je huis een nieuwe look geven en ben je nog opzoek naar spullen om het echt naar je smaak te kunnen inrichten? In deze blog hebben we het over de verschillende soorten stijlen voor in huis en het hoeft niet duur te zijn. Er zijn namelijk meerdere stijlen die jouw huis een heerlijke sfeer kunnen geven. Van stoer tot vrouwelijk en van veel accessoires tot geen accessoires. Je huis moet passen bij je persoonlijkheid en we zijn allemaal anders dus zijn onze huizen dat ook. Weet jij al wat voor woonstijl jij graag terug wilt zien in je huis? Wie weet verander je na het lezen van deze blog nog van gedachten.

Wat vind jij mooi aan een huis?

De smaken omtrent huizen en inrichting verschillen enorm. Als je goed van jezelf weet wat je wel en niet wilt, wordt het inrichten van je huis makkelijker. Heb je liever lichte kleuren of juist donker? En Vind je ronde vormen mooi of zie je liever hoeken? Deze en meer vragen zijn essentieel om tot een mooi eindresultaat te komen. Zodra je hierover een keuze hebt kunnen maken kun je aan de slag gaan met kleuren en vormen. Het is een stuk slimmer om alle kleuren van tevoren te bepalen en niet tijdens het inrichten pas te bedenken wat mooi staat. Door dit eerder te doen krijg je namelijk een beter inzicht over het gehele plaatje van het huis. Als je hier moeite mee hebt zou je er zelfs een professional voor kunnen inschakelen.

Een goede vloer kiezen

De basis van een huis zijn de muren en de vloer. Als je een vloer hebt die niet bij de muren past of andersom is het hele huis uit balans. Zorg er dan ook voor dat je muren passen bij de vloer die je graag in je huis terug ziet komen. Ga je voor het tijdloze laminaat in bruin of juist modern grijs of wordt het toch een zwarte gietvloer? Je bepaalt het helemaal zelf, maar daarbij wel rekening met de kleuren en materialen die je  in het huis terug laat komen.

Tijd voor de mooiste meubels

Heb je de muren geverfd en laminaat gelegd dan is het tijd voor de inrichting. De bank, kasten, bedden, je prachtige accessoires en decoratie kunnen er dan in. Maak veel gebruik van lampen om sfeer te creëren en zoek bijpassende kleurtjes voor je fotolijsten, kleedjes en vaasjes. Wij weten zeker dat het zo gaat lukken.

Geef een reactie