Een update van jouw garderobe zo op zijn tijd

Het is natuurlijk altijd leuk om nieuwe items aan jouw garderobe toe te voegen. En vooral wanneer je jouw nieuwe items aan hebt voor de eerste keer en je er complimenten over krijgt. Natuurlijk is dit ook erg leuk wanneer je ze al wat langer hebt en na een paar keer dragen nog steeds complimenten over krijgt. Maar er zijn natuurlijk duizenden merken waar jij jouw kleren kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Zara, Studio Anneloes, Reinders en Nikkie. Maar welk merk is bij jou nou eigenlijk favoriet?

Wat draag jij nou het aller liefst?

Je daagt natuurlijk items waar jij je goed in voelt. Een beetje zelfvertrouwen er aan toegevoegd en het item is helemaal top! Maar loop jij het liefst rond in een mooie broek, pantalon, rok of jurk? Het zijn zoveel opties waar je uit kan kiezen, dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Maar niet getreurd, je hebt natuurlijk genoeg tijd, en genoeg websites, om af te gaan. Zo kan jij altijd op zoek gaan naar de leukste items om jouw garderobe mee aan te vullen.

Een beetje kleur in je leven, of liever niet?

Het is vaak nog de vraag of jij liefhebber bent van wat kleur, of dat je liever gehuld gaat in donkere tinten. Dus eigenlijk alleen maar in het zwart. Dat kan natuurlijk ook. Uiteindelijk draag je wat jij fijn vindt. Wanneer je gaat voor kleur heb je natuurlijk wel meer opties om uit te kiezen. Want ga je voor basic gekleurde items, of liever een item met een printje. Daar krijg je natuurlijk meer opties door. En dat maakt het misschien ook wel wat lastiger, omdat je natuurlijk uit meer keuzes een keuze moet maken wat jij nou leuk vindt. En natuurlijk leuk genoeg vindt om te dragen, en om uiteindelijk te kopen. Daar zit vaak nog wel verschil in. Want je kan het leuk vinden om te dragen, maar is het ook leuk genoeg om te kopen.

Wat voor items hebben jouw voorkeur? Ga jij voor basic items, druk geprinte items, of hou je het meer klassiek? Er zijn natuurlijk tal aan mogelijkheden van kleding. En zo heb je altijd wel items die jouw garderobe kunnen bijvullen zodat jij nieuwe outfits kan samenstellen. Met misschien nog een paar leuke nieuwe schoenen erbij en je bent er helemaal klaar voor.

Geef een reactie