Budgetvriendelijk én stijlvol

Stijlvolle mannen zijn er genoeg, maar als we gaan kijken wat voor prijzen men voor zo een strakke look betaalt, worden we minder blij. Het kopen van prijzige items staat niet per definitie gelijk aan een leuke kledingstijl. Je kunt voor minder geld vaak veel leuke dingen vinden die samen de perfecte kledingcombinaties vormen. Het vergt echter wel enige inzicht op het gebied van mode. In deze blog proberen wij je helpen bij het vinden van een stijlvolle en budgetvriendelijke kledingstijl te vinden. Ben jij klaar om leuke kleding te vinden voor een goede prijs?

Hier moet je kijken

Het grootste verschil zit in de winkels waar mensen hun kleding vandaan halen. Als je naar een groot warenhuis gaat waar designerkleding wordt verkocht is de kans groot dat het duur wordt. Je kunt dus beter naar de wat ‘gewonere’ winkels gaan en daar goed zoeken naar uitblinkers. Van tijd tot tijd zijn er natuurlijk wel kortingen die het aanbod bij de grote warenhuizen een stuk betaalbaarder maken. Probeer in ieder geval om zo min mogelijk te shoppen bij exclusieve winkels en merken. Ga in plaats daarvan opzoek naar de basics. T-shirts in zwart en wit, nette jasjes en dergelijke zijn nooit verkeerd en altijd de perfecte basis om een stijlvolle look te creëren.

Online shoppen

Voor iedereen die geen geduld heeft om goed te zoeken naar een top item tussen alle andere spullen, shopt online. Je hebt zo een beter overzicht en kunt met behulp van filters snel vinden wat je zoekt. Een ander voordeel is dat je de kortingen snel kunt vinden en dus niet elk prijskaartje hoeft te bekijken. Die Magnanni schoenen die je laatst bij iemand zag? Die vind je gewoon door ze even op het internet te zoeken. Dat geldt voor eigenlijk alles wat  je kunt bedenken voor je outfit.

Buiten het seizoen winkelen

De echte kenners weten dat het kopen van kleding buiten het seizoen geld bespaart. Je kunt je kleding voor de winter bijvoorbeeld beter in de zomer kopen. Je hebt dan niet de kleding van een nieuwe collectie aan, maar je kunt wel stijlvol én budgetvriendelijke kleding dragen. Om geld te besparen op je kleding en er toch leuk uit te zien, moet je dus vooral erg slim winkelen. Daarbij is het ook handig om zoveel mogelijk simpele kleuren te kopen en deze te combineren met één en hooguit twee opvallende items. Meer dan dat heb je niet nodig voor een budgetvriendelijke én stijlvolle look.

 

Geef een reactie